Толкова пъти си представях как ще изглежда "той",
сравнявах го с поредния приказен герой.
Слагах го на бял кон да ми носи цветя,
а самичка бях в реалността...
Не знаех, че така ще ми се завърти света,
че съдбата ще ми донесе не един дар, а два.
Разведен, но все още с аромат на истински мъж,
не в него, а в дъщеричката му се влюбих отведнъж.
На четири беше и копнееше да казва "мама",
беше възпитана и срамежлива малка дама,
а таткото грабна моето сърце
и повярва, че и втори път изгрява слънце.
Повтаряха ми, че разведените били втора ръка,
с глупости пълнеха моята глава...
Преля ми чашата и махнах с ръка!
Добре бе, разведен е, ама с него се чувствам жена!
Не бях предполагала, че ще се получи така,
не на всеки дават щастие "двойна доза"!!!
Имам най-сладкото момиче в света
и някой, който вечер наистина ми подарява цветя...
Скъпи приятели, посвещавам този стих на онези, които в сърцето си се чувстват втора ръка. Знайте, че това не е така. Колкото и много болка да сте преживели, смело продължете напред, любовта не пита, а връхлита... с цялото си сърце ви пожелавам да я изживеете отново... по света има толкова свестни хора, открийте идеалния за вас.
Поздрави от Florr
© Диди Георгиева Todos los derechos reservados