27 февр. 2008 г., 16:53

Разведен "Втора ръка" 

  Поэзия
731 0 8
 

Толкова пъти си представях как ще изглежда "той",

сравнявах го с поредния приказен герой.

Слагах го на бял кон да ми носи цветя,

а самичка бях в реалността...

Не знаех, че така ще ми се завърти света,

че съдбата ще ми донесе не един дар, а два.

Разведен, но все още с аромат на истински мъж,

не в него, а в дъщеричката му се влюбих отведнъж.

На четири беше и копнееше да казва "мама",

беше възпитана и срамежлива малка дама,

а таткото грабна моето сърце

и повярва, че и втори път изгрява слънце.

Повтаряха ми, че разведените били втора ръка,

с глупости  пълнеха моята глава...

Преля ми чашата и махнах с ръка!

Добре бе, разведен е, ама с него се чувствам жена!

Не бях предполагала, че ще се получи така,

не на всеки дават щастие "двойна доза"!!!

Имам най-сладкото момиче в света

и някой, който вечер наистина ми подарява цветя...

 

 

 

Скъпи приятели, посвещавам този стих на онези, които в сърцето си се чувстват втора ръка. Знайте, че това не е така. Колкото и много болка да сте преживели, смело продължете напред, любовта не пита, а връхлита... с цялото си сърце ви пожелавам  да я изживеете отново... по света има толкова свестни хора, открийте идеалния за вас.

Поздрави от Florr

 

© Диди Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дано е щастието на живота ти! Хубаво, добро послание! Поздравления!!!
  • Прекрасен стих, приказен и великолепно послание!Поздрав! Както винаги неотразима творба!
  • супер стих ! и ти си супер майстор!
  • Страшно много ви благодаря за коментарите и подкрепата!Това значи много за мен!Много сте мили,радвам се че сте го прочелии и харесали!Мили дами пожелавам ви много много мъжко внимание
  • Хубаво послания, Диди!
    Няма втора ръка хора!
    Всеки е Човек и е единствен!
    Поздравления за стиха!
  • Чудесно е и посланието в стиха, и думите под него!
    Поздравявам те Диди, за доброто в теб!
  • Поздрави и мерси за откровението!
    Усмивка за теб, Диди!
  • Хубав стих. Мило послание. Поздравявам те!
Предложения
: ??:??