19 abr 2012, 23:39

Реалността на слънцето 

  Poesía » Otra
337 0 0

Реалността на слънцето разнежено

 

Реалността на слънцето разнежено

прегръща деня ми,

за да почуствам как денят милва лицето ми

с мириса на люляка цъфнал.

 

И тогава узрява мигът

от едно пробуждане,

което пламва в очите ми с блясък,

погълнат от светлина успокояваща.

 

А денят ме зарежда със светлина,

като молитвено присъствие.

Побира чувства разнежени

на дните ми реални.

 

Пъстрият свят, сред който живея,

като мъничко ято се слива в мен.

Зная, че с блясък в очите ми

се ражда нов като ден.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??