8 abr 2015, 21:09

Рецепта за влюбване 

  Poesía » De amor
1194 1 5

Тя премери ме с поглед,

аз налях ù кафе

и в очите ù сякаш

плисна страст от море.

Две безкрайни вълнички

от горещ шоколад

и обичам на срички

със усмивка за цвят.

И обърна света ми

и денят ми запя,

аз забърках ù пролет,

тя отвърна с дъга.

С шарен облак, с мечтите,

заваля ме с дъжда,

заваля ме със обич

и на устни се спря.

И целуна ме с поглед,

с този пролетен дъжд,

а очите говореха,

че съм точния мъж...


© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??