4 nov 2006, 1:56

Ренга 

  Poesía
624 0 5
          
              Кити и ЧАР



тъжна красота
дъждовна капка пада
самотни стъпки
първичен усет за свян
болезнена утеха
немощен допир
търси разрешение
в неразбран екстаз
кадифен килим роса
шепот носи съкровен
молба за прошка
вричам енергия в страст
и нямам покой
бушуват чувства копнеж
свързване един живот

 




 

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??