6 ago 2019, 11:02

Реставрация 

  Poesía » Epigramas
801 5 17

Щом Слави продължава

шумно да се убеждава,

че ни няма на терена:

кой за него го е еня?!

© Стойчо Станев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??