Aug 6, 2019, 11:02 AM

Реставрация 

  Poetry » Epigrams
804 5 17

Щом Слави продължава

шумно да се убеждава,

че ни няма на терена:

кой за него го е еня?!

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??