18 may 2007, 8:32

Рицарят на Бялата Дама 

  Poesía
1224 0 1

  И търкулнаха се години,
изпълнени с битки,
победа след победа,
до безкрай...
 И олющиха се фигурите,
а аз съм още до нея,
горд до бялата ми дама,
непорочна и красива.

 

 

© Веселин В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??