18 мая 2007 г., 08:32

Рицарят на Бялата Дама 

  Поэзия
1115 0 1

  И търкулнаха се години,
изпълнени с битки,
победа след победа,
до безкрай...
 И олющиха се фигурите,
а аз съм още до нея,
горд до бялата ми дама,
непорочна и красива.

 

 

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??