18.05.2007 г., 8:32 ч.

Рицарят на Бялата Дама 

  Поезия
1087 0 1

  И търкулнаха се години,
изпълнени с битки,
победа след победа,
до безкрай...
 И олющиха се фигурите,
а аз съм още до нея,
горд до бялата ми дама,
непорочна и красива.

 

 

© Веселин В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??