May 18, 2007, 8:32 AM

Рицарят на Бялата Дама 

  Poetry
1225 0 1

  И търкулнаха се години,
изпълнени с битки,
победа след победа,
до безкрай...
 И олющиха се фигурите,
а аз съм още до нея,
горд до бялата ми дама,
непорочна и красива.

 

 

© Веселин В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??