5 feb 2011, 12:28

Рисунка 

  Poesía » Otra
998 0 20

Танцуват гларуси,

с криле рисуват спомени

по гребена на бухнали вълни.

Морето перлите брои...

 

Върлува вятърът,

ридае в скут от пясъци,

разравя дъното на нечии следи.

Брегът се рони и сълзи...

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??