5.02.2011 г., 12:28 ч.

Рисунка 

  Поезия » Друга
1001 0 20

Танцуват гларуси,

с криле рисуват спомени

по гребена на бухнали вълни.

Морето перлите брои...

 

Върлува вятърът,

ридае в скут от пясъци,

разравя дъното на нечии следи.

Брегът се рони и сълзи...

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??