5 февр. 2011 г., 12:28

Рисунка 

  Поэзия » Другая
999 0 20

Танцуват гларуси,

с криле рисуват спомени

по гребена на бухнали вълни.

Морето перлите брои...

 

Върлува вятърът,

ридае в скут от пясъци,

разравя дъното на нечии следи.

Брегът се рони и сълзи...

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??