С рисунка детска върху плат,
разкриваш ти пред мене целия свят,
не криеш нищо, споделяш го с мен,
как събра го върху този просичък лен?
Как събра света ми в длан,
как успя да изрисуваш живия ми плам?
Дали пък тази рисунка не е просто сън,
или чак сега осъзнавам колко щастлива съм?
Дали не е просто несбъдната мечта,
или наяве моята съдба...
© Зори Todos los derechos reservados