1.11.2007 г., 13:04 ч.

Рисунка върху плат 

  Поезия » Друга
1114 0 2

С рисунка детска върху плат,

разкриваш ти пред мене целия свят,

не криеш нищо, споделяш го с мен,

как събра го върху този просичък лен?

Как събра света ми в длан,

как успя да изрисуваш живия ми плам?

Дали пък тази рисунка не е просто сън,

или чак сега осъзнавам колко щастлива съм?

Дали не е просто несбъдната мечта,

или наяве моята съдба...

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??