20 abr 2016, 21:14

Рисувах 

  Poesía » De amor
449 1 15

Откраднах небето

да те рисувам

на слънцето 

взех му лъчите

съня си прогоних

буден бълнувах

в палитрата

сложих мечтите.

В дъждовните капки

сълзи недопити

с чувства размесих боите

нарисувах те

и ти си замина

жадна за простори открити.

Върнах небето

и после лъчите

на просяците дадох 

мечтите

оставих само

цветовете небесни

дълбоко

в Душата ми скрити.

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??