13 ene 2018, 22:42

Романите своя край има 

  Poesía » Filosófica
375 1 2

Романите своя край имат...

край има и тя - любовта...

щом стане от блян по-красива...

тя срива се... става на прах...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??