Jan 13, 2018, 10:42 PM

Романите своя край има 

  Poetry » Phylosophy
374 1 2

Романите своя край имат...

край има и тя - любовта...

щом стане от блян по-красива...

тя срива се... става на прах...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??