26 jun 2007, 10:11

Романтика 

  Poesía
943 0 12

Романтика

 

Във свещите романтиката бавно угасва,

за да се ражда скоро в нашите души.

На притъмнена светлина аз виждам те по-ясна,

защото чак тогава нещо в тебе почва да гори.

 

Във свещите романтиката бавно угасва,

за да се ражда скоро в нашите души.

Сега си нежна и прекрасна,

сега си пълна с влюбени лъчи.

 

Във свещите романтиката бавно угасва

и ражда се във нашите души.

Сега си влюбена и страстна,

сега за мене светиш ти.

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??