2 dic 2006, 22:59

Руини 

  Poesía
510 0 2
Подминавайки нищото,
се чувствам невзрачна
Без допир с героичното
облак залязва
над руините с миризма
...прозрачна
Отвътре се боря-
в далечината няма
...врата,
която да затворя
Няма тъга,
само боляща мистерия
покрай останки се движа
без да чуя,
че никой не го е грижа
Понякога съжалявам,
но не и сега
Винаги участвам
...дори и седнала встрани
съвсем сама
Заобиколена от руини
и мен ме боли
...сякаш с години
Аз съм друга в нощта...
        ...
Някой възкресил
...нещо старо,изхабено
и се възхитил
и гледал как пада
...нещо осакатено,
защото го срутил
се изморил и...
...се озовал в ада

© Мирослава Грозданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??