Седя сега сама с цигара в ръка...
Ти си далече - няма с кой да я споделя.
Но знам, че не си изгубена мечта
и в сърцата ни гори, по-силно, дори любовната искра.
Дръпвам силно тютюна тежък
изгаря ме отвътре споменът жежък.
Споменът за теб и как се влюбих безумно -
в света ми няма вече ред...
Споменът за теб и как не мисля разумно -
отказвам сама да продължа напред...
Вдишвам сега цигарения дим...
Напомня ми за нашите луди нощи
и как се будех сутрин до теб без грим.
Отпивам глътка черно кафе.
Скъпи спомени валят в моето сърце.
Копнея да видя отново твоето лице
и да ме гледаш с очите си - меко кадифе.
© Стефани Дончева Todos los derechos reservados
не дочетох, съжалявам!