10 ene 2018, 11:09

С(л)ън - часване 

  Poesía
215 1 0

Понякога дремвам за час

и хваща ме сънната болест.

Це-це лува ме мним Парнас

и падам надолу, надолу...

 

Кап-кап ани избягва през ден

цър-цър ковната мишка смутена,

мър-мър зелът разгневен

с тик-так тики гълта време.

 

Кър-кър вавите венци

с "кореми безкрай" заменя,

вай-вае после дворци

по-по(д)(л)ово (п)ото(п)(л)ени.

 

10.01.2018

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Вариантите за последния ред са:

по-под(л)ово отоплени

по-под(л)ово потопени,

по-по(д)лово потопени,

по-по(д)лово отоплени.

 

Дано не съм прекалила с играта на думи.

 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??