Понякога дремвам за час
и хваща ме сънната болест.
Це-це лува ме мним Парнас
и падам надолу, надолу...
Кап-кап ани избягва през ден
цър-цър ковната мишка смутена,
мър-мър зелът разгневен
с тик-так тики гълта време.
Кър-кър вавите венци
с "кореми безкрай" заменя,
вай-вае после дворци
по-по(д)(л)ово (п)ото(п)(л)ени.
10.01.2018
© Мария Димитрова Всички права запазени