11 may 2024, 8:02

С вяра се проглежда 

  Poesía
139 2 3

Животът с погледи излишни,

с въздишки рано нацъфтели

и нежности предимно скришни,

с лъжите мазни и дебели.

 

С възторзи бързо остарели

и скука с едри габарити,

и на райета плаха смелост,

в реалното мечти разбити.

 

А лесно се проглежда с вяра

и с вяра в Бога се нарежда,

вратите вечното отваря

с любов и вечната надежда.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??