11.05.2024 г., 8:02 ч.

С вяра се проглежда 

  Поезия
145 2 3

Животът с погледи излишни,

с въздишки рано нацъфтели

и нежности предимно скришни,

с лъжите мазни и дебели.

 

С възторзи бързо остарели

и скука с едри габарити,

и на райета плаха смелост,

в реалното мечти разбити.

 

А лесно се проглежда с вяра

и с вяра в Бога се нарежда,

вратите вечното отваря

с любов и вечната надежда.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??