Този свят никога
няма да е истински,
нито пък съвсем измислен.
Може би имаме причини
да плачем или да се крием.
Но аз няма да остана сам,
ще те нося в сърцето си,
преди да се влюбя в смъртта,
там, където си и ти.
Сега се нуждая от теб
повече от всичко друго.
Защо ме остави самичък,
без теб е толкова трудно.
Дори да плача свит в ъгъла,
никой няма да ме види.
Сякаш още искам
животът ми да свърши,
толкова сам, останал без сили.
© Стеси Todos los derechos reservados