31 may 2009, 18:11

Сам 

  Poesía
465 0 1

             САМ

 

Лудее вятърът в стените,

завърта вестник с политика.

Повдигне палаво полите.

Тихо стене и вика.

 

Краде, мете - лудува.

Разпръсне фонтана на прах.

Момичета нежно целува.

Направи някой за смях.

 

Погалва децата с ласка,

а после се крие от срам.

Надянал весела маска –

на болката смее се сам.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??