27 dic 2011, 23:27

Сам 

  Poesía » De amor
561 0 1

Пътят свършва, поглеждаш през рамо,
гледаш в мъглата и виждаш силует.

Стъпки аз следвам след тебе безкрайни,
заличени от време, откраднато от теб.

Лицето на миналото те дърпа безгласно,
поемайки назад, ме давиш в морето от празнота.

Белезите, рисуващи по страдащото ми сърце,
пишат историята на нашата любов.

Редовете не спират, сълзите се стичат,
рани, които никога не ще зараснат.

Не ме оставяй да отплавам сам,
протегни се и ела в сърцето ми изцяло.

Разходи се до мен през целия ни живот,
не ме връщай в самотата, от която идвам.

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??