2 feb 2015, 17:42

Сама 

  Poesía
1034 1 11

 

 

Здравей!

Аз нямам пролет.

Замислена съм.

Нямам и крила.

И знам, че римата 

е "полет", 

и знам, че е дъждовно, 

а в снега

намирам тишина

и малко път.

Откривам утро

и самотни трели, 

събуждам 

отеснялата вина 

на истините, 

дето все се ронят 

из пръстите 

на синя тишина.

Здравей!

Аз нямам нищо. 

Ръцете ми

са кълн от самота. 

Душата ми е нота, 

но не диша. 

Лицето ми 

е сън 

и съм сама. 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??