3 abr 2007, 12:08

"Сама" 

  Poesía
682 0 3
Колко е тежко сега, защото пак съм сама.
Няма го вече момчето, което обичам,
момчето, в което тъй силно се вричах.
Слънцето изгрява, а в мен тъгата пак остава.
Настъпи ли нощта, тъгата става още по-голяма.
Всеки един миг без него е сив, мрачен и пуст.
Всяка вечер, когато съм сама,
си мисля за теб, момче, и се питам с тъга,
дали ще дойдеш ти при мене.
Питам и нощта, къде си ти сега,
защо те няма да стоплиш моята душа.
Душата ми страда за тебе,
сърцето се разкъсва от болка.
И седя сега самотна, и си мисля, че където и да отида,
винаги всичко ще води към тебе - момчето на моите мечти...

© Радостина Благоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • еи Ради никога не съм се съмнявала в стиховете ти още в даскалото помниш ли?????Радвам се че свързахме
  • Текстът добре описва определен тип преживяване. Добре дошла!
  • Ой,миличката ми тя....прегръщам те,приятелски....но съм сигурна,че ще срешнеш по силна и истинска любов....желая ти го от сърце
Propuestas
: ??:??