Седя навън в мрака и роня тихичко сълзи,
сама, дори нощта със мен заплака!
Сама съм, а сълзите капят, потъват в студената земя.
Сама в мрака чакам да стоплиш моята душа,
на глас проклинам всички, а тайно пожелавам си смъртта!
Не искам да живея в този свят, изпълнен със измами,
които пълнят ми сърцето с горчиви рани!
Задръж живота ми, не струва и пукната пара,
раздавах обич, а получих болка в замяна, проклета да е таз съдба!
© Ралица Цолова Todos los derechos reservados
"Живота е такъв, какъвто си го направим!"