6 ago 2007, 11:24

Сама 

  Poesía
752 0 2
САМА

Сама
в среднощната тъма
търся лек за изгубената си душа.
Търся спокойствие и тишина,
които взе ми тази празнина,
породена от страшна самота.
Няма нищо, нищо в сърцето,
една огромна дупка в него зее.
Заради щастие отнето
сега то пустее ли, пустее...

© НеЖнА и ДиВа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??