6.08.2007 г., 11:24 ч.

Сама 

  Поезия
869 0 2
САМА

Сама
в среднощната тъма
търся лек за изгубената си душа.
Търся спокойствие и тишина,
които взе ми тази празнина,
породена от страшна самота.
Няма нищо, нищо в сърцето,
една огромна дупка в него зее.
Заради щастие отнето
сега то пустее ли, пустее...

© НеЖнА и ДиВа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??