6 авг. 2007 г., 11:24

Сама 

  Поэзия
866 0 2
САМА

Сама
в среднощната тъма
търся лек за изгубената си душа.
Търся спокойствие и тишина,
които взе ми тази празнина,
породена от страшна самота.
Няма нищо, нищо в сърцето,
една огромна дупка в него зее.
Заради щастие отнето
сега то пустее ли, пустее...

© НеЖнА и ДиВа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??