18 jul 2019, 20:45

Само Миг 

  Poesía » Otra
731 0 1

Миг от вечността

сме - у дома,

тя плете, аз спя,

нявга беше така...

 

Днес е различно

само тишина,

пее птиче малко

в далечина...

 

И щурците пеят

някак със тъга,

че я няма Мама

вече у Дома...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??