18.07.2019 г., 20:45 ч.

Само Миг 

  Поезия » Друга
739 0 1

Миг от вечността

сме - у дома,

тя плете, аз спя,

нявга беше така...

 

Днес е различно

само тишина,

пее птиче малко

в далечина...

 

И щурците пеят

някак със тъга,

че я няма Мама

вече у Дома...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??