18 июл. 2019 г., 20:45

Само Миг 

  Поэзия » Другая
730 0 1

Миг от вечността

сме - у дома,

тя плете, аз спя,

нявга беше така...

 

Днес е различно

само тишина,

пее птиче малко

в далечина...

 

И щурците пеят

някак със тъга,

че я няма Мама

вече у Дома...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??