Jul 18, 2019, 8:45 PM

Само Миг 

  Poetry » Other
728 0 1

Миг от вечността

сме - у дома,

тя плете, аз спя,

нявга беше така...

 

Днес е различно

само тишина,

пее птиче малко

в далечина...

 

И щурците пеят

някак със тъга,

че я няма Мама

вече у Дома...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??