26 feb 2008, 19:42

Само снимки се смеят 

  Poesía
460 0 5

Телефонът мълчи.

Никой няма...

А в очите ми бие

на старите снимки цветът.

И повяхва живецът

на моята щура омая,

и загасва полека в душата ми

даже смехът...

Няма вече приятели като комети -

силно горящи

и пламенни,

вечно на път!...

Никой просто не помни

онези красиви обети!...

Само снимки се смеят

безумно,

но...

страшно мълчат!

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??