26.02.2008 г., 19:42 ч.

Само снимки се смеят 

  Поезия
459 0 5

Телефонът мълчи.

Никой няма...

А в очите ми бие

на старите снимки цветът.

И повяхва живецът

на моята щура омая,

и загасва полека в душата ми

даже смехът...

Няма вече приятели като комети -

силно горящи

и пламенни,

вечно на път!...

Никой просто не помни

онези красиви обети!...

Само снимки се смеят

безумно,

но...

страшно мълчат!

 

 

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??