13 ago 2008, 10:59

Самодива 

  Poesía » De amor
988 0 21
 

Ще бъда във съня ти непокорна,

ще те преследват черните очи,

усмивката блажена и доволна

и пъстрата палитра от мечти.

 

Ще идвам всяка нощ тихо,на пръсти,

ще те докосвам с нейните ръце,

а устните ми алени и дръзки

ще подлудяват мъжкото сърце.

 

Ще идвам с всеки залез по-красива

и ще си тръгвам с първите лъчи,

защото любовта е самодива

със черни като въглени очи.

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??