20 oct 2009, 16:55

Самоизгаряне 

  Poesía » De amor
876 0 27

Загадка съм…

Със послевкусие

на дива страст по устните.

Загадъчно в очите ми живее

животът –

със всичките си вкусове.

Загадъчно съм удивителна,

когато плача и се смея –

ненадмината…

Кълбо от чувства,

в морски възел сплетени…

Поискаш ли да ги развържеш –

попадаш в огън.

От самоизгаряне.

 

 

 

04.04.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??