Загадка съм…
Със послевкусие
на дива страст по устните.
Загадъчно в очите ми живее
животът –
със всичките си вкусове.
Загадъчно съм удивителна,
когато плача и се смея –
ненадмината…
Кълбо от чувства,
в морски възел сплетени…
Поискаш ли да ги развържеш –
попадаш в огън.
От самоизгаряне.
04.04.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.
Обичам те!