19 sept 2007, 8:26

Саможертва или... 

  Poesía
594 0 3

Когато цял живот ти се раздаваш

и всички грабят безогледно,

е много трудно да решаваш

дали, кога, какво е редно!

Принесла себе си във жертва,

ти дириш тяхното добро...

Но в този свят безкрайно нервен,

това изглежда – все едно.

Когато нищо не остане

в  душата ти – стенание самó

и нея даже ще отнемат,

защото имат я за дадено.

А кой ли ги научи на това :

да вземат, без да дават във замяна?!

Дали ще сетят крайна самота,

когато тебе вече ще те няма!

© Надежда Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??