Сам-сама попаднах в една гора
В непрогледна тъмнина
никъде не виждам зеленина
Греят звезди и луна
на големия небосклон
Стигам стръмен скален наклон
Високи са скалите
В реката студени са водите
В далечината вият чакалите
Лутам се из гората
още повече се изгубвам
От съдбата негодувам
От неизвестното се страхувам
Ванеса Мирославова
14.03.2022
© Todos los derechos reservados