Говорих на стената,
споделих ù толкова неща.
Веднъж не ме прекъсна
и отговори с тишина.
Вярно,че мълчеше,
но знаеш ли какво разбрах.
Докато тихо беше,
веднъж излъгана не бях.
За никой нищичко не каза,
съветите си премълча.
И докато тихо беше,
отговорите разбрах сама.
На нея вече ще споделям,
тя чува повече от теб.
Мнението си не натрапва,
с нея чувствам се човек.
Ива С.
© Ива Стоилова Todos los derechos reservados
критиката винаги ще имаш едно на ум.Лъжата няма никакъв шанс.Но едно
ти е много потребно и ти го печелиш като бонус - тишината.
В интерес на истината при тези условия се твори най-добре.
Поздрав за постигнатата ти творба и нови творчески успехи!
Приятен ден и ведро настроение!