4 may 2007, 14:35

Самотен съм 

  Poesía
806 0 13
Самотен съм. Навън е мокро.
Небето неестествено тъмнее.
Небето се е вкопчило във покрива
на блока срещу мен. И то копнее
за малко топлина, но получава
студен бетон и пръски от дъжда,
на мълниите синята жарава,
наместо обич... Сипкава ръжда
във шепите след влагата остава...
И в моите очи
сега личи
ръждата на печалните октави,
звучали в мене
с вятъра студен.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??