1 abr 2008, 9:02

Самотници 

  Poesía
864 0 4
                Самотници

Звънът на чашите не е кристален,
конякът - без звезди,
а погледите ни - блуждаещи.
Двама самотници - аз и ти -
в най-безстрастната стая,
заменили парите с мечти,
любовта си извайваме -
двама самотници - аз и ти.
На разсъмване ще си идем
праволинейни, добри.
Ще забравим стихията -
двама самотници - аз и ти...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??