1.04.2008 г., 9:02 ч.

Самотници 

  Поезия
865 0 4
                Самотници

Звънът на чашите не е кристален,
конякът - без звезди,
а погледите ни - блуждаещи.
Двама самотници - аз и ти -
в най-безстрастната стая,
заменили парите с мечти,
любовта си извайваме -
двама самотници - аз и ти.
На разсъмване ще си идем
праволинейни, добри.
Ще забравим стихията -
двама самотници - аз и ти...

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??